Ga terug
Algemeen
28/09/2021

VanOuds Epe

Van “Hof van Gelre” via “De Middenstip” naar “VanOuds”

Na een grondige voorbereiding is de renovatie van het pand van Episch Centrum ter hand genomen. De interne verbouwing aan de achterzijde, nu bekend als PLEK, de ruimtes ten behoeve van stichtingen en verenigingen, is als eerste opgeknapt. Daar is in het de afgelopen periode al regelmatig gebruik van gemaakt door meer dan 20 verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven.
De voorzijde, het oude restaurant, heeft een “total make-over” gekregen, niet in de laatste plaats ten behoeve van de brandveiligheid en het verwijderen van asbest.

Maar ook de uitstraling van het restaurant, dat nu “VanOuds” heet is spectaculair. Gezellige lounge-banken, eettafels, de serre met een brede vensterbank waarop je, bij het genieten van een kopje koofie, thee of een ander drankje je laptop kunt openslaan maken het tot een sfeervol geheel. Het plafond is gedeeltelijk open gemaakt en is nu een prachtige vide geworden. Een ronde bar met daarboven een gigantische kroonluchter completeert het geheel. Niet alleen het publieksgedeelte van het restaurant is geheel vernieuwd; ook de keuken en de toiletten zijn spiksplinternieuw.

Volg ons op instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Reserveer een Plek.

De plek waar je jouw maatschappelijke
ideeën kunt delen met jouw medestrijders.