Groene projecten

Episch Centrum voor iedereen in de gemeente Epe, en daarbuiten.

Heeft u vragen?

Epische Akkers

Een initiatief van Stichting Episch Centrum dat zich richt op gezond eten, leven en elkaar ontmoeten. We hebben het hier over de tuinderij gelegen aan de Plekweversweg in Epe. Op deze inspirerende locatie worden diverse groenten, fruit en bloemen met zorg gekweekt. Deze verscheidenheid aan gewassen komt niet alleen ten goede aan degenen die het het meest nodig hebben, maar wordt ook ingezet voor maatschappelijke projecten. Daarnaast worden ze met liefde verkocht vanuit de Groente Fiets door onze enthousiaste vrijwilligers en vinden ze hun weg naar de gerechten geserveerd in de horeca van de Gemeente Epe.

Door de verkoop van deze oogst kunnen wij niet alleen de Epische Akkers onderhouden, maar ook nieuwe planten zaaien en poten. Op deze manier blijven we een bloeiende tuinderij en zetten we ons in voor duurzaamheid en sociaal welzijn. De tuinderij wordt onderhouden door vrijwilligers en u bent welkom om mee te doen!

Logo-epische-akkers

Hertenkamp

De Hertenkamp is een van de vele pareltjes van de Gemeente Epe, een prachtige plek om te zien welke dieren er o.a. op de Veluwe leven. Op dit moment zijn wij nog steeds in gesprek met de Gemeente Epe over de voortgang en ontwikkeling van deze unieke plek.

Volg ons op instagram

Reserveer een Plek.

De plek waar je jouw maatschappelijke
ideeën kunt delen met jouw medestrijders.