Wat is Episch Centrum?

Episch Centrum voor iedereen in de gemeente Epe, en daarbuiten.

Wat heeft Episch Centrum inmiddels bereikt?

Veel organisaties maken gebruik van de ruimte die wij gratis aanbieden om bij te dragen aan het bereiken van hun doelen. Wij zijn hierbij dus gastheer/gastvrouw, niets meer en niets minder.

Doordat zovelen gebruik maken van de ruimtes, ontstaat ook kruisbestuiving. Het uitbreiden van netwerken is het directe gevolg. Zo is VanOuds Epe niet alleen een horecagelegenheid, maar ook een ontmoetingsplek, waar je kunt afspreken met een kopje koffie of thee. Hoe makkelijk kan het zijn?

Episch Centrum voor iedereen in de gemeente Epe, en daarbuiten.

In het Episch Centrum vergaderen en verzamelen zich mensen die iets voor de samenleving over hebben:

  • Stichtingen
  • Verenigingen
  • Zorginstellingen
  • Kennisdragers
  • Mantelzorgorganisaties
  • Actiegroepen
  • Politieke partijen
  • Enz.

Welke activiteiten zijn de kern?

Het Episch Centrum ontwikkelt wegen voor iedereen die wil helpen om de samenleving mooier te maken. Dat kan zijn door het helpen deuren te openen, onze netwerken ter beschikking te stellen, fondsen te helpen werven, evenementen te organiseren of zelfs mooie plekken binnen de gemeente te adopteren (zoals bijvoorbeeld de Hertenkamp en de Nieuwe Vijver).


Wat is de relatie tot HBMD?

HBMD bv (Het Begint Met Delen) is een bedrijf met maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Eén van de kerntaken van HBMD is: een professionele organisatie bieden waarmee de stichting Episch Centrum zorgeloos zijn functie als maatschappelijke organisatie kan vervullen.

Het grote voordeel van deze samenwerking is dat het Episch Centrum zich geen zorgen hoeft te maken over de gebruikelijke zaken als bestuur, fondsenwerving, vrijwilligerswerving, enz. Dat werk doet HMBD met zijn vaste krachten.

De vraag is dan: waar leeft HBMD van? HMBD heeft kosten en verdient geld als onderneming. Een groot deel van de verdiensten komt het Episch Centrum ten goede. Een ijzersterk concept om het Episch Centrum maximaal slagvaardig en fris te houden.


Vertel eens wat over VanOuds Epe

VanOuds Epe biedt naast een gastvrije plek voor een kop koffie, lunch of een avondje thema-eten, alle ruimte voor jeugdfeesten, jamsessies, culturele activiteiten en muziekevenementen. Na een ingrijpende renovatie kan het iconische pand aan de Hoofdstraat weer jaren mee.

In de rol als gastheer/gastvrouw gaan wij ook bijzondere mensen inzetten. Mensen die het heerlijk vinden om je in de watten te leggen en daarvoor een brede glimlach terugkrijgen.

Voor meer informatie over VanOuds Epe kunt u onderstaande website bezoeken.
www.vanoudsepe.nl

Volg ons op instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Reserveer een Plek.

De plek waar je jouw maatschappelijke
ideeën kunt delen met jouw medestrijders.