Ga terug
Algemeen
02/09/2021

Episch Centrum: Maak het mogelijk

Episch Centrum is een uniek maatschappelijk en bedrijfsmatig samenwerkingsconcept dat is gevormd rond een ideële stichting en 2 ondernemingen:

Deze ondernemingen zijn de pijlers onder het concept; stichting Episch Centrum vormt het platform voor de samenleving. Episch Centrum faciliteert maatschappelijke en culturele stichtingen, verenigingen, en projecten. De bedrijven HBMD B.V. en HBMO B.V., ontzorgen de stichting door middel van generieke ondersteuning. De combinatie creëert de continuïteit die afzonderlijke maatschappelijke initiatieven vaak ontberen.

HART VAN DE SAMENLEVING

Episch Centrum is het hart van en voor de samenleving. Episch Centrum ontwikkelt wegen voor ondersteuning aan iedereen die wil helpen de samenleving mooier te maken. Dat kan zijn door het helpen deuren te openen, netwerken ter beschikking te stellen, fondsen te helpen werven, evenementen te organiseren, enz. Naast het (facilitair) ondersteunen van bestaande verenigingen en stichtingen initieert Episch Centrum zo nodig zelfstandig nieuwe maatschappelijke en culturele initiatieven. Zulke nieuwe projecten worden zo mogelijk ontwikkeld met bestaande organisaties. De opzet is altijd dat die projecten op den duur ‘op eigen benen’ kunnen staan, dan wel onderdak vinden bij een andere organisatie. Het is dus niet de bedoeling dat Episch Centrum een conglomeraat van maatschappelijke of culturele activiteiten en projecten wordt: Episch Centrum faciliteert.

Volg ons op instagram

Reserveer een Plek.

De plek waar je jouw maatschappelijke
ideeën kunt delen met jouw medestrijders.