Ga terug
Concert Pop/wereldmuziek
09 juli 2022

Julie Huard & Band: Franse chansons

20.00 uur
Stal De Verloren Beek, Grensweg 12, 8166 HJ Emst

Julie Huard neemt je mee naar een zwoele avond aan de Côte d’Azur en nostalgisch verlangen naar Parijs. Swingende Frans- en Engelstalige jazz standards afgewisseld met een zwoel chanson en alles in een eigen modern jasje gestoken door haar fantastische begeleidingsband bestaande uit piano (Martijn Hak), contrabas (Jeroen den Daas), drums (Jonas Kroese), trompet (Lauran Neerincx) en saxofoon (Jan Lobee).

De jonge Julie is één van de grootste aanstormende talenten van dit moment. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs, maar zij sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award. Onder haar fans mag ze grote internationale sterren rekenen als Señorita-zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van Chanson-god Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media.

In januari 2022 reist Julie af naar de Verenigde Staten. De vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett zijn gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigen haar uit om met hen op te treden in New York. Aldaar weet ze de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks meest toonaangevende jazzclub, Birdland.

Een voorproefje:
https://www.youtube.com/watch?v=eqAbWnYHpIE

Koop tickets

Volg ons op instagram

Reserveer een Plek.

De plek waar je jouw maatschappelijke
ideeën kunt delen met jouw medestrijders.